× Home Chei criptare Profil Contact Link notificari Conditii de utilizarecefaci

Conditii de utilizare CeFaci.ro

1. Ce este platforma CeFaci.ro

CeFaci.ro este o platforma de mesagerie instant care permite comunicarea criptata. CeFaci.ro permite comunicarea in clar sau criptata cu alte persoane care utilizeaza platforma. Se pot cripta atat mesajele cat si fiserele care se trimit prin platforma. CeFaci.ro foloseste o tehnologie de criptare asimetrica cu cheie publica si cheie privata. Mesajele si fisierele se cripteaza cu cheia publica si se pot decripta doar de catre persoana care detine cheia privata. Persoana care a criptat mesajele cu cheia publica nu le mai poate decripta de aceea mesaje transmise vor fi afisate criptat. Platforma CeFaci.ro nu poate decripta mesajele transmise deoarece nu detinem cheile private, cheile private se genereaza pe o alta platforma (https://talk-social.eu). CeFaci.ro gestioneaza cheile publice, salvarea cheilor private in platforma este alegerea utilizatorilor, utiilizatorii putand alege, din motive de securitate, sa nu salveze cheile private. CeFaci.ro foloseste o criptare AES256, o criptare extrem de puternica, aproape imposibil de spart. Cu toate acestea este posiibil ca anumite organizatii sau guverne sa detina tehnlogia si intrumentele spargerii criptarii.

2. Ce date foloseste platforma CeFaci.ro

Platforma CeFaci.ro foloseste numele utilizatorului, adresa de email, fotografia utilizatorului (daca acesta isi incarca fotografia in aplicatie). Toate aceste date sunt tocate in baza de date, adresa de email este criptata in tabelul de stocare. La inregistrare, platforma CeFaci.ro seteaza 1 cookie pentru fiecare dispozitiv pe care utilizatorul il foloseste pentru a accesa platforma. Acest coockie este esential pentru identificarea utilizatorului, iar platforma nu poate functiona fara acest cookie. Platforma seteaza cel mult 2 cookiuri, utilizator i se permite accesarea platformei de pe doua dispozitive folosind acelasi username. Platforma CeFaci.ro nu imparte datele utilizatorilor cu alte platforme sau servicii. Platforma CeFaci.ro nu permite setarea altor coockiuri decat cele setate exclusiv de platforma.

3. Cat timp platforma CeFaci.ro stocheaza mesajele utilizatorilor

Stacarea mesajelor utilizatorilor se face pentru o perioada de cel mult 1 luna de la data crearii mesajului. Daca utilizatorul nu a setat un alt termen limita pentru mesaj (platforma permite setarea de limite de expirare pentru mesaje si fisiere) platforma va sterge automat mesajele dupa 1 luna. In cazul fisierelor platforma va sterge fisierele stocate dupa 1 saptamana de la crearea fisierelor daca utilizatorul nu a creat o alta limita de timp de expirare a fisierelor. Limitele de expirare a mesajelor, respectiv fisierelor nu pot depasi valorile maxime specificate mai sus.

4. Limita de raspundere a platformei CeFaci.ro

CeFaci.ro nu isi asuma raspunderea pentru pierderea datelor stocate in platforma. Datel inseamana: mesaje text,fisiere sau datele solosite la inregistrarea in platforma. Pierderea datelor se poate face prin stergerea accidentala datorita unor probleme tehnice (server sau software) sau din vointa administratorului. Valorile de stocare precizate mai sus sunt valori maxime, administratorul poate lua decizia de a reduce acele termene in anumite perioada. Nu rapsundem de pierderea de date, utilizatorul foloseste platforma pe propria raspundere.

4. Conduita de utilizare a platformei CeFaci.ro

Utilizarea platformei CeFaci.ro este un privilegiu si nu un drept. Utilizatorul poate pierde acest privilegiu oricand decide administratorul. Pierderea dreptului de a utiliza platforma este decizia adminstratorului si nu are obligatia de a justifica aceasta decizie. Administratorul poate lua deciza de a bloca un utilizator in urmatoarle conditii (urmatoarele conditii nu sunt limitative): conduita necorespunzatoare fata de ceilalti utilizatori sau membri echipei platformei, punerea in pericol a platformei sau a celorlalti utilizatori, la decizia autoritatilor competente, in cazul incarcarii nejustificate a serverului prin actiuni ale utilizatorului, incercari (reusite sau nereusite) de a intra in posesia datelor altor utilizatori sau de a altera aceste date, atacurile asupra platformei.